Företagsfakta:

Du handlar från Nygårds med organisationsnummer 590322-9101. Adressen är Nygårdsvägen 27 942 34 Älvsbyn. Mailadress info@nygardab.se, telefonnummer 070-6810660.

Priser
Alla priser är i svenska kronor och inkluderar 25% moms. Frakt tillkommer.
Frakt
Det är en fast fraktkostnad på 29 kr på alla beställningar under 500 kr. Alla beställningar över 500 kr skickas fraktfritt. Beställningar skickas med Postnord, paket som är för stora att skickas till din brevlåda lämnas till ditt närmaste ombud.
Betalningsvillkor
Det finns fyra olika betalningsmöjligheter.

Reklamation
Om du har mottagit felaktiga eller skadade varor har du 14 dagars returrätt från det du har mottagit din beställning. Produkten/produkterna skall returneras i oöppnad förpackning tillsammans med följesedel eller faktura. Om paketet är trasigt vid uthämtning reklamerar du detta direkt till Posten.
Returrätt
Om du ångrar din beställning har du 14 dagars returrätt. Du står själv för fraktkostnaden vid retur. Återbetalning görs endast om produkten/produkterna kommer tillbaka i oskadat skick. Leveranskostnaden återbetalas ej.
Leveranstid
Vi arbetar för att göra leveranstiden så kort som möjligt. Oftast skickas din beställning den dag vi har mottagit beställning alternativt påföljande arbetsdag. Vi skickar ditt paket med Postnord om du inte bor så nära att du vill hämta det själv. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter och lagerförändring.
Outlösta paket
Om du inte hämtar ut ditt paket går det automatiskt tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader vi får för hanteringen av det outlösta paketet samt frakten.
Vi debiterar minimum 250: – per outlöst paket.
Personuppgiftspolicy
De uppgifter du lämnar till oss i samband med er köp används endast för att fullfölja våra åtaganden mot er.